Operohet Rovena Stefa kjo është gjendja e saj shëndetësore

Operohet Rovena Stefa kjo është gjendja e saj shëndetësore

Të paktë janë ato personazhe publikë që i pranojnë ndërhyrjet estetike.

Në këtë listë të vogël bën pjesë edhe Rovena Stefa, e cila së fundmi ka kryer një rimodelim estetik të hundës dhe të gjithë procesin e ka publikuar në rrjetet e saj sociale.

Ajo ka publikuar një foto në Facebook duke treguar se sapo ka dalë nga operacioni dhe është në gjendje të mirë shëndetësore, teksa për rezultatin duhen edhe pak ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *