Kur Melinda ishte fanse e Genta Ismailit

Kur Melinda ishte fanse e Genta Ismailit

Kur Genta Ismaili erdh nga Amerika, u shndërrua në senzacion të madh, pasi skena muzikore shqiptare nuk kishte parë diçka të tillë.

“Dridhem” u bë hit i madh dhe u dëgjua gjithëandej ku ka shqiptarë, e u bë si kolonë zakonore e ditëve të shumë njerëzve për një kohë të konsiderueshme, shkruan “Kosovarja”.

Impakti i Gentes ishte i madh edhe në Diasporën shqiptare, andaj edhe Melinda Ademi, e kishte të preferuaren e saj.

Në këtë foto, shihet reperja senzacionale aktualisht bashkë me të preferuaren e saj, këngëtaren Genta Iamaili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *