A po bëhen Gjiko dhe Elita prindër të binjakëve?

A po bëhen Gjiko dhe Elita prindër të binjakëve?

Çifti shumë i dashur për publikun, Elita dhe Gjiko do të bëhen së shpejti prindër për herë të dytë.

Disa ditë më parë “Prive” publikoi një foto ku Elita shihej me barkun e rrumbullakosur ndërkohë që vetë moderatorja është munduar ta fshehë shtatzëninë duke veshur rroba të gjera.

Së fundmi u përfol se Gjiko dhe Elita po presin binjakë, por ky lajm është i pavërtetë. “Prive” bën të ditur se çifti do bëhen prindër të një bebushi të vetëm.


Lajmin e shtatzënisë së bashku me gjininë Gjiko dhe Elita do e ndajnë në një festë që pritet ta organizojnë së shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *