Conte nė ‘teláśhe’, i preferuari i tij prané lárgímít nga Inter

Conte nė ‘teláśhe’, i preferuari i tij prané lárgímít nga Inter

Antonio Candreva mund të largo.het nga Interi. Siç bën me dije “Sky Sport”, lojtari i prefe.ruar i Contes është një hap larg díf.órcít.

Për këtë ka folur edhe Gianluca Di Marzio i cili ka treguar se Genoa është shumë pranë futbollistit. Edhe pse jo në listën e atyre që do të lárgóheshíń në këtë periudhë merkatoje, drej.tuesit siç duket kanë vendosur të surpr.izojnë.

“Është Genoa skuadra që është shumë afër Antonio Candrevës nga Interi në orët e fundit”. Ata kanë ten.tuar për Karsdrorp nga Roma, por s’është arr.itur një márréveśhjà.

Kështu që po shihet një lojtar tjetër dhe Candreva është ops.ioni më i mirë i mundshëm. Në këto moemente drejt.uesit e Genoas po tent.ojnë një mârréveśhje me klubin e Interit dhe Candrevën”, ka thënë Di Marzio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *