Díkür šhkélqeńte me Milanin, sot Pato mund tê jete shök sküädre me löjtárín Shqíptär

Díkür šhkélqeńte me Milanin, sot Pato mund tê jete shök sküädre me löjtárín Shqíptär

Pas âventùrâve në disa skuadra, tashmë Aleksandre Pato mund të ríkthehey në Itali. Sipas medíáve italiane, sulmuesi brazilian i është pr.opozuar Specias, ekip ku të hënën fírmósí mbrojtësi i Kómbétareś së Shqípêris, Ardian Ismajli.

Bardhezinjtë janë në kërkim të një sulmuesi për sez.onin e ri dhe drejtùesít kanë piketuar pikërisht ish-milanistin, i cili do ta pran.onte një rikt.him në Itali, një vend me të cilin ka mbetur shumë i lídhùr pas larg.imit nga kuqe.zinjtë e Milanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *