Roma lan në “är” Marash Kumbullën, super pägė për talentin Shqiptärė

Roma lan në “är” Marash Kumbullën, super pägė për talentin Shqiptärė

E ardhmja e Marash Kumbullës do të jetë në Romë. Qendërmbrojtësi i përfolur gjatë gjithë merkatos së verës ka lënë “thatë” Interin dhe Lazion, kándidatét potencialë për shèrbimet e shtatlartit shqiptar. Mediet italiane raportojnë se 20-vjeçari do të nën.shkruajë një kon.tratë që e lidh me kryeqy.tetasit për 5 vitet e ardhshme.

Fillimisht do të kalojë në formë huazimi, ndërsa në përfundim të sezonit, drejtuesit e Romës do të paguajnë kartonin e lojtarit, plot 30 mil.ionë eu.ro. Nesër, Kumbulla do të zbarkojë në kryeqytetin italian për të kryer vizitat mjekësore për të vijuar më tej prezantimin me fanelën e Romës. Puna e mrekullueshme e shqiptarit është shpërblyer edhe në aspektin finan.ciar, pasi atij i është ofruar një pagê prej 1.5 mil.ionë eur.osh në sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *