Në qendër të vëmendjes së medieve rozë, Rrahmani i jep fund lidhjes me bukuroshen shqiptare?

Në qendër të vëmendjes së medieve rozë, Rrahmani i jep fund lidhjes me bukuroshen shqiptare?

Ana Lika dhe Amir Rrahmani duken se i kanë dhën fund lidhjes së tyre. Para disa muajsh, aktorja shqiptare së bashku me qendëmbrojtësin e njohur pranuan në “heshtje” romancën e tyre. Shpesh hidhnin foto nga i njëjti vend apo shfaqeshin dhe me rrobat e njëri-tjetrit. Së fundmi ata kanë rënë në sy në rrjetet sociale.

Në Instagramet e tyre, aktorja dhe lojtari s’e ndjekin më njëri-tjetrin. Nuk dihet nëse është “kurth” i tyre për të qenë sa më larg vëmendjes së medieve apo vërtetë lidhja e tyre ka zgjatur vetëm pak kohë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *