Agim Veliu për largimin e Vjosa Osmanit nga LDK: Dikush që nuk punon sinqerisht ne nuk e lusim të qëndrojë në parti!

Agim Veliu për largimin e Vjosa Osmanit nga LDK: Dikush që nuk punon sinqerisht ne nuk e lusim të qëndrojë në parti!

Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, pak ditë më parë, tha se ajo tashmë nuk është më pjesë e LDK-së dhe paralajmëroi bashkëpunim me LVV-në.

E largimi i saj nga partia nuk duket diçka me shumë rëndësi për nënkryetarin e LDK-së, Agim Veliu.

Veliu në një përgjigje të shkurtër për “gazeta blic” tha se dikush që nuk punon sinqerisht ne nuk e lusim të qëndrojë në parti

“Nuk e di çka me u deklaru për këtë çështje, është zgjidhje e saj. Dikush që nuk punon sinqerisht ne nuk e lusim të qëndrojë” tha shkurt Veliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *