Sülm ėñdräsh në Serie A, Luis Suarez drejt Italisë

Sülm ėñdräsh në Serie A, Luis Suarez drejt Italisë

Luis Suarez është emri më I fundit për sulmin e Juventusit. Situata e uruguajanit te Barcelona është kòmplíküar pas ardhjes së Koeman, ndërsa mediet në Itali râportójńé se bardhezinjtë po studiojnë pistën për të bërë bashkë një sulm të fríkshèm.

Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala dhe Lusi Suarez, kjo është ajo çka po shkon në mendjen e drejtuesve të Juventus, që nuk kërkojnë të shenzojnë më shumë se 25 milion euro, duke përfituar nga situata e lojtarit. Numri 9 është thuajse I lirë, ndërsa Suarez do të bashkohej në një ekip me Chiellinin, “víktímé” e një káfśhími në Botëror nga sulmuesi uruguajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *