Arjan Çani lárgóhet nga Tv Klan? Ja ku do tránsferóhet ‘Zóné e Lirë’

Arjan Çani lárgóhet nga Tv Klan? Ja ku do tránsferóhet ‘Zóné e Lirë’

Arjan Çani padyshim që është një ndër moderatorët me kàrizmàtik në botën mediatike shqiptare.

Ai drejton prej shumë vitesh emisionin e tij ‘Zone e Lirë’. Këtë format e ka ruajtur edhe pse ka ndryshuar shumë televizione.

Duke qenë se është gjithnjë në ‘lëvizje’, këtë herë Arjan Çani së bashku me stafin e emisionit ‘Zone e Lirë’ priten të transferohen në televizionin ‘ABC News’, i cili prítet të kthéhet nga një televizion informativ në të përgjithshëm.

Ato që thuheshin lart e poshtë deri më tani, mesa duket janë të vërteta, pasi burime të afërta me gazetarin e njohur Arian Çani, kanë konfirmuar se emisioni i tij “Zonë e lirë” nuk do të transmetohet më pranë Tv Klan.

Siç mësohet, hapësira e re televizive do të jetë ‘ABC News’, por kjo ende nuk është konfirmuar zyrtarisht, edhe pse thuhet se regjisori i cili punon me të, Ledio, ndodhet jashtë Shqipërisë për t’u përkujdesur për pajisjet e studiove të reja.

Për kalimin në ‘Abc News’, Çani është “përgatitur” prej kohësh që të ndërrojë disi “politikën e emisionit”.

Kujtojmë që kjo nuk është hera e parë që Arjan Çani largohet nga Tv Klan. Që prej disa vitesh, kur ai u largua nga ky televizion kombëtar, Çani jo vetëm që u shpreh hapur në lidhje me pakénaqësitë e tij sa i takon të ftuarve.

Aso kohe debati për të ftuarin Edi Rama çoi në largimin e tij. Gjithsesi, présim të shohim nëse veç ekranit, Arian Çani do të ndryshojë strukturën e emisionit disa-vjeçar dhe të suksesshëm që drejton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *