Nera me dedikim të veçantë për Ermalin me rastin e ditëlindjes

Nera me dedikim të veçantë për Ermalin me rastin e ditëlindjes

Nera e ka uruar publikisht Ermalin.

Bashkëshortja e Sabri Fejzullahut, Nera, sot ka një arsye të veçantë për të festuar.

Kjo për faktin se djali i saj Ermali feston 32 vjetorin e lindjes dhe nuk kishte se si të mungonte një urim i veçantë nga ana e saj.

“E bekuar per mu data 23 gusht !urime i miri jem edhe ”, ka shkruar Nera pranë një fotografie ku shihet me Ermalin.

Ermal Fejzullahu është shumë i dashur për publikun shqiptar dhe nuk e ka ndërmend të ndalet me publikimin e projekteve të reja muzikore të cilat gjithmonë pëlqehen nga ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *