Veprimtari i LDK-së i ashpër me Vjosa Osmanin: Me shpirt është me Albin Kurtin – kështu do të formohet partia e saj

Veprimtari i LDK-së i ashpër me Vjosa Osmanin: Me shpirt është me Albin Kurtin – kështu do të formohet partia e saj

Veprimtari i hershëm i LDK-së, Fatmir Bajraj, përmes një postimi në Facebook, konsideron se Vjosa Osmani dhe Albin Kurti janë në një mision për ta shkatërruar LDK-në.

Ai mendon se kryetarja e Kuvendit tashmë me shpirt është më Lëvizjen Vetëvendosje, dhe se sipas tij, vetëm hijen tashmë e ka në LDK.

Kurse, shprehet se përmes kësaj hije, ish-nënkryetarja e LDK-së do ta formojë edhe partinë e re.

Ja shkrimi i tij:

Binomi i kthyer në unison:

Binomi Vjosa dhe Albini kanë mision shkatërrimin e LDK-së dhe Kosovës.

Vjosa, shpirt dhe mendje i ka në LVV, vetëm hijen ka në LDK !

Përmes hijes në LDK, do të formoj “LDK të Re” sepse vetëm përmes saj, do grabisë të mashtruarit dhe mashtruesit e LDK-së dhe do arrijë fuzionimin e VV-së dhe “amortizimin” e LDK-së !

Idhull kanë Qosjen,
Ideator, Qosiqin,
Materializues, Sorosin dhe
Kapitalizuese, Serbinë !

“O zot, fali ata që s’dinë çfarë bëjnë” !

f.b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *