Detajet Të rinjtë shqiptarë përdh.unojnë me forcë 15-vjeçaren në plazh, një i tretë i shikonte

Detajet Të rinjtë shqiptarë përdh.unojnë me forcë 15-vjeçaren në plazh, një i tretë i shikonte

Dy të rinj shqiptarë dhe një egjiptian kanë përdhunuar në plazh një 15-vjeçare italiane.

Të rinjtë ishin larguar nga një qendër pritjeje të emigrantëve në Milano për të kaluar një fundjavë në plazh të dielën e 16 gushtit.

Aty kanë gjetur të miturën që ishte shkëputur nga shoqet e saj dhe e kanë përdhunuar atë.

Të rinjtë janë ndaluar nga policia e Udines ndërsa e mitura është dërguar në një spital.

Sipas medieve italiane akti është kryer nga 2 shqiptarët ndërsa egjiptiani nuk ka ndërhyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *