Nëna raporton në polici se vajza e saj e mitur ka shkuar në shtëpinë e një mashkulli

Nëna raporton në polici se vajza e saj e mitur ka shkuar në shtëpinë e një mashkulli

Një nënë ka raportuar në polici se vajza e saj e mitur është larguar nga shtëpia për të shkuar në shtëpinë e të dyshuarit mashkull.

Policia ka intervistuar të dyshuarin dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt.

Njoftimi i plotë i policisë:

BASHKJETESË ME PERSONIN NËN MOSHËN GJASHTËMBËDHJETË, Pejë, 21.08.2020-10:55.

Ankuesja femër ka njoftuar se vajza e saj e mitur ka dalë nga shtëpia dhe se është në shtëpinë të dyshuarit mashkull kosovar. I dyshuari është intervis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *