Encës po i pëlqen vetja

Encës po i pëlqen vetja

Enca përveç imazheve din të bëjë zhurmë edhe me postime të ndryshme.

Në gjë e tillë ka ndodhur edhe në një postim që ka bërë së fundi ku erdhi mjaft atraktive dhe provokuese si çdo herë tjetër.

E veshur në një fustan të zi për trupi, këngëtarja nga Shqipëria u kujdes t’i theksonte linjat e plota.

“Ça Ence që jam”, ka shkruar këngëtarja duke lënë të kuptohet se po i pëlqen vetja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *