Çka po ndodh me Teutën dhe Adonisin

Çka po ndodh me Teutën dhe Adonisin

Teuta Krasniqi dhe Adonis Morina e kanë marrë një vendim.

Çifti janë shkëputur nga rrjetet sociale.

Ata kanë qenë aktiv me postime, por ja që kanë vendosur të largohen. Se cila ishte arsyeja e marrjes së këtij vendimi nga ana e tyre nuk dihet.

Ndryshe, Teuta dhe Adonisi kalojnë pothuajse gjithë kohën së bashku, në të njëjtën kohë qëndrojnë me vajzën e tyre Kaian, në shoqerinë e tyre nuk mungon edhe Tara, vajza e Teutës nga martesa e parë me këngëtarin, Blero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *