Źÿrtâre/ U lârgùá nga Tërbuni, mbrójtéśí fírmóš sërish në Kategorinë e Páré

Źÿrtâre/ U lârgùá nga Tërbuni, mbrójtéśí fírmóš sërish në Kategorinë e Páré

Mark Dodaj vendosi të mbyllte áventürên e tij në Tërbunin. Mbrojtësi i krahut të majtë nuk ka humbur kohë dhe ka gjetur menjëherë skuadrën e re. Dodaj është bashkuar me Burrelin duke u prezantuar zyrtarisht te kjo skuadër.

Pas Sefgjinit dhe Hasës, Dodaj bëhet kështu afrimi i 3-të i Burrelit në këtë merkato duke treguar se do të jenë një nga skuadrat që do të pretendojnë Superligën sezonin e ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *