“Burri më bëri këtë fotografi më 1992 dhe tha që kjo është nata e fundit që do ta jetoj” – historia e gruas që u bë virale

“Burri më bëri këtë fotografi më 1992 dhe tha që kjo është nata e fundit që do ta jetoj” – historia e gruas që u bë virale

Një grua ka ndarë historinë e saj të dhimbshme të dhunës në familje, të cilës ajo kishte arritur ti mbijetojë edhe të vazhdojë përpara.

“Në këtë ditë çdo vit, më pëlqen të ndaj një pjesë të vogël të historisë sonë me shpresën se do t’i inkurajojë të tjerët. Më 1 shkurt 1992, unë u largova nga një martesë e dhunshme. Kjo fotografi është realizuar një natë para se të ikja. Nuk e di se si mbijetova atë natë. Burri im bëri foto, duke më thënë që kjo ishte nata e fundit që do të kaloja në jetën time, kështu që ai dëshironte që djemtë e tij të kishin një kujtim për nënën e tyre. Më i moshuari ishte 4 vjeç, më i ri 2 vjeç”, nis rrëfimin ajo.

Fotografia shpërnda në rrjetet sociale nga Tim Sharp, një nga djemtë në foto që tani është një artist i njohur australian. Kjo është historia e nënës së tij.

“Sinqerisht, nuk u kujdesa për veten time. Unë isha shumë e rraskapitur dhe e lodhur nga gjithçka kalova. Unë u largova për shkak të djemve të mi. Unë nuk besoj se kemi ndonjë të ardhme dhe shpresë dhe nuk besoj se mund ta bënim atë fare. Por unë duhej të provoja – për shkak të tyre. Unë duhej të bëja çmos për ta dhe për t’i fshehur ato nga e keqja.

Përveç kësaj, Tim vuan nga autizmi, dhe çdo ditë përpiqesha të gjeja një rreze dielli për të. Kam përcaktuar disa rregulla për veten time dhe i ndjek sot.

Nëse jeni në një situatë të ngjashme siç isha në kaq shumë vjet më parë, hidhni një hap, tregoni dikujt se çfarë po kaloni, kërkoni ndihmë. Nëse jo për ju, bëni atë për fëmijët. Dhuna në familje është e papranueshme dhe mos prisni që ajo të ndalet sepse nuk do të ndalet kurrë. Në atë kohë, unë as nuk guxoja të mendoja se do të kem ndonjëherë një jetë kaq të mrekullueshme, dy fëmijë të shëndetshëm dhe të lumtur, dy qen, miq të mirë, një shtëpi dhe një kopsht, dhe se do të isha aq e lumtur. Scars nuk do të shkojë larg, por unë nuk kam pse t’i shikoj ato çdo ditë. Ju uroj të njëjtën lumturi si unë, dhe më besoni, të gjithë rreth jush e dëshirojnë atë. Thjesht bëjeni një hap të parë”, përfundon mesazhi i saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *