“Bòóm” firmâsh, Lushnja ñêñshkruañ me 7 lojtarë (EMRAT)

“Bòóm” firmâsh, Lushnja ñêñshkruañ me 7 lojtarë (EMRAT)

Lushnja është duke punuar në merkáto, teksa veç ríñòvimeve kërkohen edhe element të rinj të talentuar. Lagunarët që sezonin e fundit ishin deri në javët e fundit në valle për Elitën, sërish kërkojnë të jenë pretendent për Kategorinë Superiore.

Verdhjeshilët kanë rinovuar me 7 lojtarë, që ishin baza e skuadrës sezonin që lamë pas. Mbrojtësit Adriatik Basha dhe Dionis Musaku, mesfushorët Ergys Alushi, Arbër Mone, Melis Haxhiu dhe sulmuesit Ervis Gjyla dhe Armando Mezini janë të Lushnjës edhe për një sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *