Munishi: Kosova është dashur të prezantohet në Evropë me Ferrari, e jo me traktorë!

Munishi: Kosova është dashur të prezantohet në Evropë me Ferrari, e jo me traktorë!

Ismet Munishi mendon që Ballkani do të përfaqësonte më së miri futbollin kosovar në arenën ndërkombëtare.

Ai ka thënë që skuadra nga Suhareka do të ishte “Ferrari” në Evropë.

Ndërkohë, sipas Munishit skuadrat e kualifikuara në Evropë sivjet, Drita, Gjilani dhe Prishtina, janë “traktorë”.

“Kosova është dashur të prezantohet në Evropë me Ferrari, e jo me traktorë”, deklaroi me mahi Munishi në Kanal10.

Munishi iu ka uruar suksese skuadrave vendore në arenën ndërkombëtare.

Drita, Gjilani dhe Prishtina do të luajnë në kualifikimet e Europa League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *