Momenti shokues: Prezantuesja humb ndjenjat, rrëzohet në trasmetim live

Momenti shokues: Prezantuesja humb ndjenjat, rrëzohet në trasmetim live

Mëngjesim e djeshem, një situatë aspak e këndshme ka ndodhur në emisionin e mëngjesit të televizionit të njohur ANT1, “Summer Together”.

Prezantuesja e emisionit Konstantina Klokotarau, teksa dy prezantuesit e tjerë po moderonin emisionit, shihet në video teksa humb ndjenjat dhe rrëzohet.

Për shkak të kësaj, transmetimi u ndërpre për disa minuta.

Pasi u rikthyen, gazetari Panagiotis Stathis tha se Klokotarau ishte në gjendje të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *