Reperin shqiptar i lumtur:  Kanye ëest ka pëlqyer albumin tim

Reperin shqiptar i lumtur: Kanye ëest ka pëlqyer albumin tim

Gashi ka diçka për të thënë për Kanye West. Reperi Gashi ka pak ditë që ka lansuar albumin e ri muzikor me titull “1984”, albumi i këtij artisti po pritet mirë nga ana e publikut, ndërsa Gashi shprehet tejet i lumtur për suksesin që po e tregon ai.

Së fundi, me anë të një postimi, Gashi thotë se Kanye e ka dëgjuar albumin e tij dhe i ka pëlqyer.

“Kam dëgjuar se Kanye e pëlqeu albumin 1984, gjë që më bëri të lumtur”, ka shkruar ai.

Për ndryshe, me anë të një positmi Gashi ka thumbuar estradën shqiptare që nuk po e përkrahin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *