Loredana është një nga këngëtaret më të komëntuar, sot befason me fytyrën e saj

Loredana është një nga këngëtaret më të komëntuar, sot befason me fytyrën e saj

Ajo është një nga këngëtaret më të komentuara, madje të njohura edhe ndërkombëtarisht.

Bëhet fjalë për Loredana Zefin, një emër i lakuar edhe për skandale.

E, krahas lajmeve e sukseseve, ajo komentohet edhe për dukjen e jashtme.

Së fundmi artistja që jeton dhe vepron në Zvicër, vjen me një fotografi ku duket me stil, por ajo që bie në sy është fytyra e saj, e cila duket e mbushur.

Marrë parasysh trendin për ndërhyrje estetike, ndoshta edhe Lori ka bërë ndonjë ndryshim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *