Kryeprokurori Lumezi del pozitiv në COVID-19

Kryeprokurori Lumezi del pozitiv në COVID-19

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit njofton se Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, një ditë më parë e ka bërë testin për COVID-19 dhe ka rezultuar pozitiv.

Nga momenti i testimit, Kryeprokurori Lumezi është vetizoluar.

Në njoftim thuhet se gjendja shëndetësore e Kryeprokurorit të Shtetit është e stabile dhe është duke e marrë trajtimin e duhur mjekësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *