“Jetimat e Ballkanit” dhurojnë 300 pako me mish për familjet skamnore në Kamenicë

“Jetimat e Ballkanit” dhurojnë 300 pako me mish për familjet skamnore në Kamenicë

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” kanë dhuruar 300 pako me mish për familjet me asistencë sociale në Kamenicë. Përmes Qendrës për Punë Sociale janë identifikuar 300 familjet përfituese të këtyre pakove.

Drejtoresha e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Suna Zaimi-Krasniqi, ka thënë se i është mirënjohëse kësaj shoqate që aktiviteti i saj human është i pranishëm edhe në Kamenicë.

Ndërsa udhëheqësi i Qendrës për Punë Sociale, Rifat Hajdari, ka thënë se lista për familjet përfituese është përpiluar me kujdes nga stafi, duke u dhënë përparësi nënave vetushqyese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *