Ja sa lekë dua për një natë! Enca i përgjigjet pyetjes intime: Kush nga partnerët e ka pasur më të vogël…

Ja sa lekë dua për një natë! Enca i përgjigjet pyetjes intime: Kush nga partnerët e ka pasur më të vogël…

Këngëtarja Enca Haxhia ka shkëmbyer një bisedë me ndjekësit e saj në rrjete sociale. Prej kohësh Enca ka deklaruar se është single, dhe ende nuk ka gjetur mashkullin e duhur për të. Por, ndjekësit nuk ngurojnë ta pyesin për meshkujt apo partnerët që ka pasur më parë.

“Kush e ka më të vogël nga ato që ke pas”– është pyetja pikante drejtuar Enca Haxhisë.

Megjithatë këngëtarja është përgjigjur pa komplekse, duke treguar se të paktën sonte nuk do e thotë emrin: “Këtu dallon njeriu i mirë nga njeriu i keq. Jam njeri i mirë dhe s’do t’jua them. (Sonte)”

Ndërsa për një natë me Encën duhet të paguani plot 100 miliardë Euro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *