Elvis Naçi  ne plazh me gruan, publikon foton

Elvis Naçi ne plazh me gruan, publikon foton

Elvisi ka publikuar një foto nga plazhi bashkë me gruan e vajzën e tij.

Hoxha nga Tirana, Elvis Naçi, është një nga personat më të mediatizuar, që haset shpesh në media online, por edhe ato vizive.

Naçi, u bë shumë i njohur për shkak të ligjeratave fetare publike, që ndiqen nga një numër enorm personash.

Ai, ka ecur në hap me kohën sa i përket imponimit të ideologjisë dhe personalitetit të tij, pasi ka edhe hapsira tejet aktive e të përditësuara në rrjete sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *