Video/ Zbulimi i Marin Memës që ndryshon historinë e shqiptarëve

Video/ Zbulimi i Marin Memës që ndryshon historinë e shqiptarëve

Zbulohet tempulli i lashtë në majën e një mali në Shqipëri. Çfarë ka ai të veçantë dhe a mund të ndryshojë këtë pjesë të historisë së shqiptarëve? Lidhja me kultin e Zeusit dhe përse arkeologët nuk kishin shkuar më parë?

Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *