Šhkelên rregùllat e trânsferímít të lojtarit, FIFA dêñoñ Juventusin

Šhkelên rregùllat e trânsferímít të lojtarit, FIFA dêñoñ Juventusin

FIFA ka gjóbítùr Juventusin me 40 mijë franga zvicerane për parregullsi në transferimin e Mehdi Banatia te Al-Duhail. Sipas institucionit më të lartë të futbollit botëror, bardhezinjtë dhe klubi I sheikëve kanë shkelur rregulloren e transferimeve, duke vendosur një klauzolë të çuditshme në kontratë.

Të dy klubet kanë rënë dakord që Benatia nuk do largohej nga Al-Duhail drejt top klubeve si Roma, Milan, Inter, Napoli, Lazio apo edhe PSG-së deri në 30 qershor 2021, duke shkelur paragrafin 1 të rregullores. Juventus kishte kërkuar nga Al Duhail një shumë prej 5 milion eurosh nëse ndodhte transferimi, ndërsa të dy klubet janë gjobitur në total 60 mijë franga zvicerane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *