Pasi e Mozzik  përmendi në një këngët e albumit, Loredana i “kundërpërgjigjet”  përmës fotografisë

Pasi e Mozzik përmendi në një këngët e albumit, Loredana i “kundërpërgjigjet” përmës fotografisë

Reperi Mozzik publikoi albumin “Mozzart”, i cili përmban 20 këngë, mes tyre edhe një kushtuar vajzës Hanës.

Madje, në atë këngë ai e përmendi edhe Loredanën në disa raste, që nga momenti kur e kishte kuptuar se është shtatzënë.

Loredana, së fundi publikoi një foto krah Hanës, ndërsa në mbishkrimin e saj ka shkruar “Jeta ime” dhe fansat janë të bindur se është kundërpërgjigje për të.

Kjo ngase, Mozzik ditë më parë publikoi një tjetër foto me vajzën duke ia lënë mbishkrimin e njëjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *