Nëna e Taynas bënë veprim të cuditshëm

Nëna e Taynas bënë veprim të cuditshëm

Reperja nga Przreni, Tayna, duket sikur e arriti suksesin sa hapë e mbyll sytë. Kjo është përshtypja, ama a është realisht kështu?

Në fakt, e reja e kishte kërkuar suksesin për vite me radhë dhe me në fund goditi me “Kolumbiana”, qe u bë edhe trampolinë për sukseset e tjera në skenë,

Tayna, ka treguar se ka një lidhje tejet speciale me prindërit e saj, që ende janë në moshë të re dhe janë mbështetje e fortë për këngëtaren.

Nëna e Taynes, duket mjaftë mirë, e në një foto të fundit familjare, ku shihet duke mbajtë gjoksin më duar.Ajo duket sikur të jetë shoqe me të bijen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *