“Humbet” Kaltrina Selimi

“Humbet” Kaltrina Selimi

8 marsi është dita e fundit kur këngëtarja e njohur Kaltrina Selimi ka qenë për herë të fundit aktive në skenë, por edhe në rrjetet sociale.

Që nga mbrëmja e fundit muzikore këngëtarja nuk ka hedhë ndonjë postim që të paktën të lërë një gjurmë se ku është apo se cc’po bën, shkruan “Kosovarja”.

Me siguri që në distancimin e këngëtares kosovare ka ndikuar edhe vdekja e nënës së saj në moshë të re muaj më parë.

Jeta vazhdon, e me siguri Kaltrina është rehat e shëndosh pranë bashkëshortit dhe djalit të saj.

Urojmë që së shpejtë të na sjellë ndonjë këngë të bukur se na ka marrë malli./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *