Gjira tallet me kolegët për klikime. E “fton” Beyoncen ne Kosovë për me dhezë

Gjira tallet me kolegët për klikime. E “fton” Beyoncen ne Kosovë për me dhezë

Çështja e klikimeve të artistëve tanë është diskutuar shumë shpesh, ngase shifrat e larta të tyre bëjnë të dyshosh se ato janë të rreme.

Madje, shumë prej këngëtarëve akuzohen haptas se po vjedhin klikime dhe për këtë edhe krahasohen me yjet botëror.

Rep-artistja Gjira, me anë të një postimi në Instagram, ka thumbuar kolegët duke i krahasuar me rastin e Beyonces, e cila me këngën e re mori vetëm 4 milionë klikime për një ditë.

“Ylli botëror-Qysh moj Beyonce veq 4 million per nje dit? Hajde n’Kosov se ktu dhez”, ka shkruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *