Covid-19 prek sërish futbollin shqiptar, infektohet një lojtar në Kategorinë e Dytë

Covid-19 prek sërish futbollin shqiptar, infektohet një lojtar në Kategorinë e Dytë

Covid-19 vijon të prekë futbollin shqiptar. Një futbollist i Albpetrol ka rezultuar pozitiv, pas testimeve të kryera. Lojtari, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, do izolohet menjëherë.

Ky është një lajm i keq jo vetëm për Albpetrolin, por për gjithë futbollin në Shqipëri. Ne shpresojmë që gjtithçka të shkojë mirë dhe lojtari të gëzojë shëndet të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *