Superliga ka tjetër ”melódi”, Kàstríoti bën dòpíò-gòdítje në merkatò

Superliga ka tjetër ”melódi”, Kàstríoti bën dòpíò-gòdítje në merkatò

Kastrioti do jetë pjesë e Superligës në sezonin e ardhshëm. Krutanët kanë filluar nga puna për ńdértimin e skuadrës, pasi nuk mund të vazhdojnë me të njëjtën ”melodi”. Moraes Davies dhe Santana Silva janë dy lojtarët më të rinj të Kastriotit, me futbollistët nga Amerika Latine që ka firmos kóntrátat respektive.

Me íńtereś të madh pritet paraqitja në fushën e lojës.Ekipi i drejtùár nga Ndreu vazhdon të përforcohet me elementë të rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *