Këngërarja pasi është shëruar nga Covid-19, nisë pushimet në bregdetin shqiptar

Këngërarja pasi është shëruar nga Covid-19, nisë pushimet në bregdetin shqiptar

Këngërarja pasi është shëruar nga Covid-19, nisë pushimet në bregdetin shqiptar

Adelina Thaçi njoftoi se ishte testuar pozivite me COVID-19.

Por, tashmë ajo është shëruar nga ky virus dhe ka udhëtuar për pushime bashkë me familje në bregdetin shqiptar.

Adelina publikoi fotografitë e para nga plazhi i Sarandës, ku shihet duke marrë rreze dielli buzë detit bashkë me fëmijë.

“Jam e lirë, pushimet 2020, qyteti i Sarandës, me familjen time”, ka shkruar këngëtarja sipër fotografive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *