GJATËSIA E NDRYSHME E GISHTIT TË UNAZËS ZBULON PERSONALITETIN TUAJ TË VËRTETË

GJATËSIA E NDRYSHME E GISHTIT TË UNAZËS ZBULON PERSONALITETIN TUAJ TË VËRTETË


Njerëzit me gisht unazë më të gjatë janë kryesisht sy të mirë. Shumë mirë në flirtim sepse lyeni me besim dhe prireni të merrni më shumë rreziqe. Profesioni juaj i përsosur do të ishte ushtar, shitës ose CEO. Studiuesit zbuluan gjithashtu se gishtat e unazave më të gjata fitonin më shumë para sesa kolegët e tyre me gisht të shkurtër.


Njerëzit me gisht unazë më të shkurtër janë kryesisht me vetëbesim të lartë dhe besim. Ju jeni shumë të orientuar drejt qëllimit dhe nuk dëshironi të shqetësoheni. Ju nuk jeni tipi për të ndërmarrë iniciativën në dashuri, përkundrazi, priren të merrni dashurinë që ju është dhënë.


Njerëzit me të njëjtën gisht unazë dhe gjatësi të gishtit tregues janë dashamirës të paqes dhe nuk i pëlqen konflikti. Ju jeni shumë koordinues dhe nuk doni asgjë tjetër përveç që të shoqëroheni me të gjithë. Shumë besnik, i butë dhe i kujdesshëm ndaj partnerëve të tyre. Por ju jeni një bombë emocionesh nëse jeni nën presion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *