A është në lidhje Arbnora me “Mehmet Kosovën”?

A është në lidhje Arbnora me “Mehmet Kosovën”?

Arbnora Ademaj është një ndër femrat më të zëshme momentalisht.

E kjo jo pa arsye. Viti 2019 thuajse i ishte dedikuar asaj, duke iu ofruar edhe roli si aktore në serialet turke, shkruan “Kosovarja”.

Bukuroshja kosovare iu ka dhënë mundësinë ndjekëse në instagram që ti bëjnë pyetje rreth jetës e karrierës së saj.

E njëra prej pyetjeve që na bëri shumë kurioz ishte se “A ka lidhje Arbnora me Mehmet Kosovën”.

Me plot sinqeritet bukuroshja nuk hezitoi të përgjigjet ‘Jo’.

Ndër të tjera Arbnora u pyet edhe për pjesëmarrjen në serialet turke ku tregoi arsyen e ndërprerjes së tyre dhe që së shpejti priten të nisin xhirimet

Se a ka plane në të ardhmen dhe cfarë planesh bukuroshja nuk preferoj të zgjerohet më shumë, kështu ajo uroi që të kemi së pari vec shëndetin./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *