A e njihni vogëlushen në këtë foto?

A e njihni vogëlushen në këtë foto?

Këngëtarja shqiptare ka hapur arkivat.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Linda Halimi, duket se është përmalluar për kohën e shkuar.

Me të ardhur në Kosovë ajo ka hapur arkivat dhe me ndjekësit e ka ndarë një imazh nga e kaluara.

Ajo e ka bërë një postim në të cilin shihet se ka qenë fëmijë. Nuk është edhe aq e vështirë për ta kuptuar se cila këngëtare është.

Linda nuk është se ka ndryshuar shumë përveç se nga pesha.

Këngëtarja e cila jeton dhe vepron tash e një kohë në SHBA ka ardhur në Kosovë pas shumë vitesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *