ZYRTARE/ Ndërpritet bashkëpunimi, klubi i Kategorisë së Parë ”i jep duart” lojtarit

ZYRTARE/ Ndërpritet bashkëpunimi, klubi i Kategorisë së Parë ”i jep duart” lojtarit

Erzeni ndërpret bashkëpunimin me Noel Kondurin. Zyrtarizimi ka ardhur nga vetë klubi, me anë të një postimi në rrjetet sociale. Mbrojtësi 23 vjeçar ka dhënë një kontribut të ccmaur për ekipin, ndërkohë që tani do i duhet të ndërrojë skuadër. Me interes të madh pritet të mësohet se ku transferohet Konduri, me merkaton që ka hyrë në fazën më të ”nxehtë”.

Erzeni do synojë që nga edicioni i ardhshëm të ndërtojë një klub kompetitiv, pasi nuk mund të kënaqet me qëndrimin në Kategorinë e Parë.

Postimi:

Klubi Futbollit Erzeni njofton se mbrojtësi Noel Konduri nuk është më pjesë e skuadrës sonë. Klubi i Erzenit e falenderon Kondurin për kontributin e dhënë me skuadrën tonë dhe i uron suksese në të ardhmen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *