Simptoma e pazakontë e COVID-19 që është injoruar nga pacientët e infektuar

Simptoma e pazakontë e COVID-19 që është injoruar nga pacientët e infektuar

Simptomat e COVID-19 përfshijnë ethe, kollë dhe vështirësi në frymëmarrje. Por, ju gjithashtu, mund të jeni në rrezik të infeksionit COVID-19 nëse zhvilloni këtë shenjë “të pazakontë” që mund të injoroni me lehtësi.

Një nga shenjat më të pazakonta paralajmëruese të koronavirusit është marramendja shkruan Express.co.uk
Ja se sa ujë rekomandohet që foshnja juaj të konsumojë çdo ditë
Marramendja dhe simptoma të tjera neurologjike janë raportuar nga disa pacientë me COVID-19, sipas Dr Robert Glatter në New York City, USA.

Marramendja ka të ngjarë të bëhet më e rëndë me kalimin e kohës, derisa trupi të filloj të luftoj përsëri kundër infeksionit.

Ju duhet të flisni me mjekun nëse keni marramendje të vazhdueshme, të pashpjegueshme ose konfuzion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *