Binjakët e porsalindur, vazhdojnë të mbajnë njëri-tjetrin të përqafuar ashtu siç kanë qenë në barkun e nënës

Binjakët e porsalindur, vazhdojnë të mbajnë njëri-tjetrin të përqafuar ashtu siç kanë qenë në barkun e nënës

Lindja është një moment i shenjtë në kohën kur vie pjesa të bëhesh nënë dhe babë, motrë ose vëlla.

Lindja e binjakëve është gjithçka dhe më shumë. Ne mund të imagjinojmë vetëm se çfarë duhet të bëjnë foshnjat gjatë rritjes në mitër për të jetuar së bashku para lindjes.

Ja se sa ujë rekomandohet që foshnja juaj të konsumojë çdo ditë
Një nënë e strehon këtë mrekulli, aq sa binjakët strehojnë njëri-tjetrin me shumë dashuri shkruan achnews.org

Kjo është arsyeja pse kjo video e këtyre binjakëve të porsalindur jep dëshmi të bukur se si binjakët mbajnë njëri-tjetrin dhe përshtaten në njëri-tjetrin, ashtu si ata u rritën brenda barkut. /Gazeta Shneta /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *