Gjyqtarja shqiptare e futbollit provokon me foto të nxehta nga plazhi

Gjyqtarja shqiptare e futbollit provokon me foto të nxehta nga plazhi

Me fillimin e gushtit kanë filluar pushimet për një pjesë të mirë të njerëzve, të cilët presin ta ekspozojnë trupin në diellin përvëlues e të freskohen në ujërat e freskëta të plazheve më të bukura.

Pas një sezoni të vështirë nga çdo aspekt, si futbollistët dhe gjyqtarët kanë filluar pushimet.

Ajo që ka tërhequr shumë vëmendje është asistentja e FIFA-s, Erinda Kume. Gjyqtarja e futbollit ka postuar në rrjetet sociale disa foto, ku shfaqet me bikini. Erinda duket në një formë të shkëlqyer, teksa bien në sy linjat e saj të përkryera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *