Shqiptarët râća më e bùkùr në Eùròpê

Shqiptarët râća më e bùkùr në Eùròpê

Revista “Sia” shkruan se shqiptarët janë raca më e bukur në Europë. Vajzat shqiptare janë shumë të bukura, me flokë të errët dhe hera herës me sy gri.

Janë si skocezet e shek.17 por në të njëjtën kohë janë edhe shumë të bukura dhe inteligjente. Ato janë kombinimi perfekt me bukurinë klas dhe atë ekzotike.

Një tjetër detaj i rëndësishëm që përmendet në këtë shkrim është edhe fakti që familja, është shumë e shenjtë për femrat shqiptare, pasi ato janë shumë besnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *