Ùdhétim në Milano për të árdhmeń e Rashicës, Altin Lala flet për medíát kùqezi

Ùdhétim në Milano për të árdhmeń e Rashicës, Altin Lala flet për medíát kùqezi

Postimi I djeshëm I Altin Lalës në avion me desti.nacion Milanon ngriti dyshime të forta se ish-mesfushori I Kombëtares dhe agj.enti I Milot Rashicës po mbyllte marrëv.eshjen për kalimin e kosovarit drejt Milan. Ka qenë Lala që I ka dhënë fund dyshimeve, duke u shprehur se ka një takim me drejt.uesit e kuqezinjve.

Për milannews.it, Lala ka treguar interesin nga kuqezinjtë dhe dësh.irën e Rashicës për të luajtur me një nga klubet që kanë shkruar historinë e futbollit. Për Rashicën, Werder Bremen kërkon 25 milion euro, ndërsa në garë është Napoli në Serie A dhe Leipzig në Gjermani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *