Déśhtój të blejé klubin e Premier League, një śheik hedh vështrimin në Milano

Déśhtój të blejé klubin e Premier League, një śheik hedh vështrimin në Milano

Sheikët nga Arabia Saudite dëshirojnë me çdo kusht që të investojnë në futbollin e madh. Pasi dështuan në blerjen e Neëcastle, sheikët nga Arabia Saudite me në krye princin e kurorës Mohamed Bin Selman janë duke hedhur vështimin nga Milano, për të blerë kuqezinjtë e Serie A.

Pricni saudit dhe ministri I Mbrojtjes së këtij vendi është kreu I fondit të Investimeve të sheikëve në Arabi, ndërsa ka afro 300 miliardë dollar nën administrim. Jozyrtarisht bëhet me dije se Milan është ekipi I përzgjedhur për të investuar, ndërsa kuqezinjtë janë një markë me peshë në futbollin evropian, pavarësisht momentit jo në vitet e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *