Ndeshjet śhteśé, źbùlóhet se kur do të luhen Devolli-Partizani B dhe Veleçiku-Maliqi

Ndeshjet śhteśé, źbùlóhet se kur do të luhen Devolli-Partizani B dhe Veleçiku-Maliqi

Janë përcaktuar data dhe vendi i dy ndeshjeve “play-off” për të garantuar qëndrimin ose ngjitjen në Kategorinë e Parë.

Sfidat Devolli-Partizani B dhe Veleçiku-Maliqi do të luhen të dyja ditën e martë në të njëjtën orë (17:00). Takimi i parë do të luhet në fushën e “Elbasan Arenës” , kur sfida e dytë do të zhvillohet në stadiumin “Nexhip Trungu” në Cërrik.

Fituesit e këtyre përballjeve do të sigurojnë qëndrimin ose ngjitjen në Kategorinë e Parë, ndërsa ekipet humbëse duhet të zhvillojnë sezonin e ri në Kategorinë e Dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *