Kur do t’i vijë fùñdí páñdemisé së Ćòvid-19?/ Ja çfarë thotë ekśpertí Ameríkáń

Kur do t’i vijë fùñdí páñdemisé së Ćòvid-19?/ Ja çfarë thotë ekśpertí Ameríkáń

Dr. Anthony Fauci, ekspert i sëmu.ndjeve infek.tive në SHBA, është shprehur se pa një përpjekje kombë.tare për t’iu përmbajtur masave parandaluese të koronav.irusit do të jetë e pamundur të parashikohet sa do të zgjasë pand.emia e Co.vid-19.

Në SHBA rastet me koronav.irus po shtohen

Ndërsa shtetet filluan rihapjen e ekonomive, rastet e numrave të prekur nga Covid-19, në SHBA po shtohen.

Mediat raportojnë se numri i të infekt.uarve në total është më shumë se 4.4 milion ndërsa ai i vikt.imave në 152.075, sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins.

Instituti për Metrika Shëndetësore dhe Vlerësimi e rriti parashikimin në 219.864 vde.kje totale deri në nëntor, pjesërisht sepse kombi vazhdon të debatojë për masa si mbajtja e ma.skave apo edhe distancimi fizik.

“Gjëja që ne duhet të bëjmë është që të heqim të gjitha ndalesat dhe të shkojmë në një bazë e të qëndrojmë aty duke bërë gjërat për të cilat kemi four, gjërat për të cilat unë kam folur në mënyrë konstante,” u shpreh Fauci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *