Pòžà të “ñx.ehtá” nga śhtrátí, kështu nuk e keni parë Xhensila Myrtezajin

Pòžà të “ñx.ehtá” nga śhtrátí, kështu nuk e keni parë Xhensila Myrtezajin

Xhensila Myrtezaj prej kohësh ka dal pak sa nga stili i saj i baladave dhe jemi mësuar ta shohim edhe si “vajzën e ke.qe”.

Kështu ndodhi edhe në kli.pin e saj të fundit “Panorama” në bashkëpunim me Ardian Bujupin i cili po rezulkton një sukses.

Pas 11 mi.lion klik.imesh Xhensila vendoi t’i “qër.as” ndjek.esit me disa foto pròv.ókùśe.

E veshur me fus.tan të shku.rtër me pika Xhensila ka poz.uar mbi kr.evat dhe duket vërtetë śekśí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *