Zidan  largon të birin nga Reali

Zidan largon të birin nga Reali

Djali i Zinedin Zidan, Lukas, i cili mban rolin e portierit me shumë mundësi do të largohet nga Real Madridi në këtë merkato.

Portieri nuk mund të gjejë shumë hapësira në klubin madrilen, ndonëse trajner është babai i tij dhe për këtë arsye pritet të largohet.

Djali i Zinedin Zidan, Lukas, i cili mban rolin e portierit me shumë mundësi do të largohet nga Real Madridi në këtë merkato.

Portieri nuk mund të gjejë shumë hapësira në klubin madrilen, ndonëse trajner është babai i tij dhe për këtë arsye pritet të largohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *